Salut lume!

In primul rand, bun venit!

Este important pentru fiecare persoana, sa auda vesti bune; si nu ma refer la genul de stiri de la ora 20:00. Ma refer la noutati cu adevarat bune si utile, cum ar fi articole ieftine si de buna calitate, alimentatii sanatoase si deloc costisitoare, idei de articole handmade ce le poti face cadou, website-uri unde poti acumula o infinitate de cunostinte in diverse domenii.

Pentru mine, personal, acestea sunt vesti bune in general , si ma bucur ca un copil (ce sunt ) atunci cand aflu ceva constructiv si ieftin, sau gratis.

Din pacate, in ziua de azi , totul se raporteaza la bani, apoi la calitate. Preferam ceva un pic mai prost dar foarte ieftin , decat ceva un pic mai bun dar mult mai scump.

O profesoara bestiala la facultate, ne-a sfatuit sa „dam inapoi lumii” ( give back to society ) . Si asta fac acum, ii urmez sfatul si dau mai departe ceea ce invat de la cei mai mari (sau mai mici) , ceea ce aflu, si ceea ce este bun pentru fiecare in parte.

De asemenea, astept de la voi vesti bune! Daca vreti sa impartiti ceva cu restul lumii, va invit sa trimiteti un mail pe gudniusz@gmail.com si voi da sfoara in tara numaidecat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s